Читај ми!

Da li toplane spremno dočekuju grejnu sezonu?

Kalendarsku jesen ćemo dočekati u noći između četvrtka i petka, ali s obzirom na trenutne temperature imamo osećaj da smo već u poznoj jeseni i uveliko razmišljamo o grejnoj sezoni. Koliko su toplane tehnički spremne? Kolike su zalihe energenata? Hoće li biti korekcije cene grejanja iz daljinskih sistema? Odgovore na ova pitanja daće nam Dejan Stojanović, direktor Poslovnog udruženja toplana Srbije.

Centar za promociju nauke i Radio-televizija Srbije 20. i 21. septembra u RTS klubu organizuju Naučni kafe o etičkim izazovima novih tehnologija u sklopu medjunarodnog projekta TechEthos. Naučni kafe u RTS klubu najaviće nam Ivan Umeljić iz Centra za promociju nauke, koordinator projekta.

Venčanja, krštenja, sahrane i parastosi su događaji koje je gotovo nemoguće zamisliti bez dolaska sveštenika i njihovih pomoćnika. Praksa i građani kažu da za razne usluge crkvenih dostojnika moraju da izdvoje čak i po nekoliko stotina evra. Cene variraju od parohije do parohije, a ponajviše zavise od sveštenika koji obavljaju same obrede. U našem Pitanju jutra pričamo o tome da li bi trebalo da postoji jedinstven cenovnik usluga Srpske pravoslavne crkve.

Autor i voditelj Igor Obračević.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара