Noć na 33 obrtaja

Gost: Nemanja Marković, muzičar

Nemanja je član benda "Ljudi u glavi" koji je osnovan krajem 2013. godine u Trsteniku. Sviraju alternativni rok, bez strogo definisanog pravca kojim se kreću. Za sebe tvrde da im je svrha, pre svega, da gledaju muziku izvan šablona i da budu svoji u stvaranju.

U Noćnom programu imaćemo prilike da premijerno čujemo njihov drugi album pod nazivom „Najbolje dolazi iz volje", za koji kažu da ga  čini "10 pesama poređanih tako da slušaoca provedu kroz neobičan rokenrol rolerkoster koji je čitav svet doživeo u 2021. godini". I još dodaju: „Dobili smo inspiraciju i motivaciju da izađemo iz sopstvenih okvira i ozbiljno pristupili pesmama, kao nikad pre. Dali smo sve od sebe i mesecima prepravljali i sastavljali aranžmane - da bismo na kraju dobili ovaj rezultat sažet u albumu. Zato naziv našeg novog izdanja najtačnije opisuje u jednoj rečenici sve što smo se potrudili da uradimo do sada."

Pridružite nam se i vi, tako što ćete mejl poslati na tanja.nocniprogram@gmail.com.

Autor i voditelj: Tanja Gajović

 

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара