Vesti iz sveta sporta

U današnjem Sportskom žurnalu govorimo o fudbalu, vaterpolu…

Fudbaleri niškog Radničkog i Čukaričkog u revanš duelima druge runde kvalifikacija za Ligu konferencija. Radnički od 19 časova na Čairu doččekuje Gziru, na Malti je u prvom meču bilo 2:2, Čukarički će ugostiti od 20 časova Rasing union iz Luksemburga, u prvom susretu Čukarički je bio ubedljiv sa 4:1. Obe utakmicu prenosiće RTS.

Fudbaleri Crvene zvezde saznali su imena potencijalnih rivala u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona. Crvena zvezda će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv jermenskog Pjunika.  Ako "crveno-beli" eliminišu Pjunik rivali u baražu će im biti Trabzon, Karabag/Ferencvaroš, Bodo Glimt/Žalgirs ili Makabi (Haifa)/Apolon.

Vaterpolo reprezentacija Italije osvojila je Svetsku ligu, pošto je u finalu u Strazburu pobedila selekciju SAD 13:9. Srbija završila na petoj poziciji, a naša zemlja organizovaće od 1. avgusta Svetsko juniorsko prvenstvo za žene, a onda isto to takmičenje I za muskarce, na plivalištu na Dorćolu. Gost Sportskog zurnala je generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije, Nemanja Marjan.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, najavio je da će za dva meseca krenuti kompletna izgradnja infrastrukture oko budućeg nacionalnog stadiona, između Novog Beograda i Surčina koji će primati 52.000 gledalaca i biće jedan od najlepših na svetu, ne samo u Evropi. Uskoro krećemo i u Kragujevcu i Nišu sa izgradnjom velelepnih stadiona", rekao je Vučić.

Emisiju priprema, uređuje i vodi, Snežana Pantović.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи