Читај ми!

Humoristička emisija

Tajanstveni ružičasti sjaj obasjao je nebo iznad australijskog grada Mildura. Došao je iz medicinske ustanove za kanabis koja je nehotice otkrila svoju skrivenu lokaciju dok je obavljala neke testove. Naravoučenije - ne morate baš uvek da probate svoj proizvod.

Na neolitskom lokalitetu Usek, utvrđenom kulturnom dobru u beogradskom naselju Banjica, iščupano je tri horizonta neolitskih kuća, zbog građevinskih radova. Živimo u 2022. godini, ali čini se da je svest o značaju istorije i kulture bila razvijenija i u paleolitu.

Prema nedavnim statistikama, žene u Sjedinjenim Američkim Državama imaju najveće prirodne grudi na svetu i u proseku nose C-korpe. Odmah iza Amerikanki su Britanke koje su ovu bitku izgubile sa minimalnom razlikom. Takoreći, izgubile su ''za prsa''.

Kinezi su osmislili lasersku olovku koja piše po vazduhu. Vođa istraživanja, Cao Šiangdong, za kineske medije je istakao da im za crtanje u vazduhu, zahvaljujući ovoj olovci, nisu potrebni ni tabla, ni papir, a ni ekran. Sad slobodno možemo da kažemo kako ovaj projekat nije više mrtvo slovo na papiru!

Nedavno je otkriveno da postoji buba koja ujedom može da ubije čoveka, ali i veću životinju. I apeluje se na ljude da, ukoliko primete ovog braonkastog insekta, odmah pozovu stručnu službu. Kod nas bi buba sama uginula... dok se neko od službenika stručne službe ne javi na telefon.

Muzički urednik Dragan Dimić.

Autori teksta Vanja Stamenković i Zoran Nikolić Zozon.

 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи