Читај ми!

Humoristička emisija

U svetu polako odumire ideja o četvrodnevnoj radnoj nedelji, dok neki naši biznismeni već planiraju i obavezan rad nedeljom… ''Aman ljudi! - zavapio je moj komšija zbog toga - Pa ni kokoške ne nose jaja nedeljom!''

Boris Džonson je pristao da podnese ostavku na mesto premijera Velike Britanije, ali pod uslovom da ostane premijer do jeseni... I Milo Đukanović je pristao da podnese ostavku, ali pod jednim uslovom - da se nikada ne sazna pod kojim uslovima.

U Hrvatskoj je grupa sumnjivih ljudi upala u autobus na relaciji Zagreb-Rijeka i maltretirala tamnopute putnike. Što dokazuje da na Balkanu poštovanje turista postoji samo dok ne pocrnite na plaži... Čim dobijete boju to znači da vam je odmor gotov, i više niste poželjni.

Na Siciliji je ovih dana zabeležena najviša temperatura u istoriji ovog ostrva. Tamo je toliko vrelo da čak ni mafijaši više ne otvaraju vatru. Svi su prešli na hladno oružje... I, kad muče cinkaroše, više im ne betoniraju noge u lavoru, već ih vežu, pa pred njima lagano ispijaju ledenu limunadu.

I za kraj ove rubrike, jedna lepa vest iz autobusa. Mladi par iz Beograda napravio je svadbu usred gradskog autobusa! Veoma pametno. Sedište po čoveku bilo je po ceni karte, a kum i stari svat imali su povlastice.

Pucalo se u vazduh, igralo se kolo, muzikanti svirali i uzimali bakšiš... Sve u svemu, jedna tipična vožnja GSP-om! Živeli mladenci!

 

 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара