Kako na letovanje sa kućnim ljubimcem?

Vest da su počele pripreme za gašenje visoke peći broj 1 u Smederevskoj železari, otvorila je pitanje šta se dešava na svetskom tržištu čelika? Zašto je došlo do poremećaja koji za rezultat ima slabu tražnju i niske cene i kako će se to odraziti na rad našeg najvećeg izvoznika, neka su od pitanja za pomoćnika direktora Sektora za strateške analize Privredne komore Srbije, Bojana Stanića.

Svako treće domaćinstvo u Sbiji ima psa. Sve je više onih koji život ali i odmor ne mogu zamisliti bez kućnog ljubimca.  Problem, međutim, nastaje onda kada treba pronaći smeštaj u kom se može boraviti zajedno sa njim. Kako bi se ispratili svetski trendovi i u Srbiji se počelo raditi na razvoju pet frendli turizma. Šta to podrazumeva saznaćemo u razgovoru sa Andreom Mladin, predstavnicom projekta "Pet travel advisor".

Predstojeći vikend biće u znaku dve tradicionalne manifestacije: KOSIDBA NA RAJCU i ZLATNE RUKE SOKOBANjE. Od predstavnika tamošnjih turističkih organizacija čućemo više informacija o programu i učesnicima.

Urednik i voditelj Olivera Stajić.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара