Letovanje sa decom izazov ili zadovoljstvo?

Odlazak na letovanje, pripreme za put, predvideti očekivane i neočekivane situacije veliki su izazov za svakoga. Donose zadovoljstvo, ali i puno stresa. Sve se dodatno komplikuje ukoliko se na put kreće sa malom decom. Kako se pripremiti za odlazak na odmor? Šta poneti od lekova? Kako organizovati vreme deci na odmoru i na šta bi roditelji trebalo da obrate pažnju, reći će nam pedijatar Branislav Ljiljak.

Međunarodni festival studentskog dokumentarnog filma "Bistre reke" po drugi put biće održan od 14. do 17. jula u selu Temska u podnožju Stare planine, nedaleko od Pirota. Na festivalu predstaviće se više od 30 ostvarenja iz preko 20 zemalja sveta u revijalnoj i dve takmičarske selekcije. Glavna tema dokumentarnih filmova je ekologija. O festivalu ovog jutra razgovaramo sa profesorkom Fakulteta dramskih umetnosti i umetničkom direktorkom festivala Narcisom Darijević Marković.

    U Srbiji je završena žetva pšenice u glavnim proizvodnim područjima. Zašto su poljoprivrednici nezadovoljni akontnom otkupnom cenom pšenice, koja se kreće između 30 i 33 dinara po kilogramu, saznaćemo iz priloga Ivana Jovanovića.

    Ovog četvrtka RTS Nauka govori o jedinstvenim istorijskim mapama koje se čuvaju se u fodnu retkosti Univerzitetske biblioteke „Svetozar Marković". Koje mape sve imamo čućete od dr Tatjane Burzulović Stanisavljević.

Urednik i voditelj Biljana Šujdović. 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи