Vimbldon ulazi u završnicu, Novak prvi favorit za titulu!

Danas su na programu oba ženska polufnala na Vimbldonu. Tokom emisije pratićemo rezultat prvog, u kojem se sastaju Tunižanka Ons Žaber i Nemica Tatjana Maria. Njihov duel je prvi na programu od 14 časova i 30 minuta, a odmah posle njih na teren će Kazahstanka Elena Ribakina i Simona Halep, glavna favoritkinja za osvajanje trećeg teniskog Grend Slema u sezoni, prema mišljenju našeg sagovornika Dejana Vukojičića. U drugom razgovoru, čućete mišljenje teniskog sturčnjaka Gorana Bubnja o favoritima kod muškaraca i njegovo mišljenje o gorućoj temi, povredi Rafaela Nadala.

Odbojkaši Srbije doživeli su peti poraz u devetom meču Lige Nacija, tokom poslednjeg vikenda koji se održava u Gdanjsku. Od naše reprezentacije bolja je bila selekcija Slovenije i to sa maksimalnim rezultatom - 3:0. Čućete izjave glavnih aktera i najavu predstojeće utakmice sa Italijom koja je na programu sutra od 20 časova. Srbiji će u predstojeće tri utakmice biti potrebne sve tri pobede kako bi zadržala teoretske šanse za plasman među osam najboljih i završni turnir.

Stavljena je tačka na nastup našeg Tima na XIX Mediteranskim igrama Oran 2022. Sportisti Srbije završili su takmičenja na ovim Igrama na najbolji mogući način - osvajanjem još jedne bronzane medalje. To su za naš Tim uradili rukometaši. Muška rukometna reprezentacija u meču za treće mesto pobedila je ekipu Severne Makedonije rezultatom 34:29. Ove Igre su bile izuzetno uspešne za srpski Tim. Naši sportisti okončali su takmičenja na Mediteranskim igrama u Oranu sa 31 osvojenom medaljom. U završnom bilansu, Srbija broji 13 zlatnih, 7 srebrnih i 11 bronzanih medalja.

Mlada srpska skakačica uvis, Angelina Topić, osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu za atletičare do 18 godina, koje se održava u Jerusalimu. Angelina je zabeležila skok od 192 centimetra, što joj je bilo dovoljno za najsjajnije odličje, a u narednim pokušajima probala je da preskoči i svetski rekord za mlađe juniorke koji je takođe u njenom vlasništvu a iznosi 196 centimetara. Njena medalja je prva zlatna za Srbiju na Evropskom prvenstvu, a ukupno treća.

Urednik i voditelj današnjeg izdanja emisije ,,Sportski žurnal'' je Miloš Panić.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи