Читај ми!

Poslednji dan škole

Još jednoj napornoj školskoj godini došao je kraj. Ova je i produžena za nedelju dana zbog neplaniranih dodatnih neradnih dana uvođenih tokom zime zbog suzbijanja epidemije Kovida-19. U jutarnjem programu sumiramo rezultate ove školske godine iz ugla stručnjaka i roditelja. Prvo ćemo u našoj redovnoj rubrici "Pitanje jutra" roditelje, ali i nastavnike pitati kako ocenjuju proteklu školsku godinu i po čemu će je pamtiti, a potom ćemo razgovarati s Dragicom Pavlović Babić iz Instituta za psihologiju i pitati je kako ona vidi upravo završeni ciklus školovanja i koje su pouke za dalje.

Zbog sve veće potrebe za inženjerima tehničke struke za kompanije koje dolaze u Zrenjanin, Visoka tehnička škola očekuje akreditaciju za nove master studije. Naši dopisnici proveravali su kako idu pripreme za junski upisni rok i koliku popunjenost očekuju.

A dopisništvo iz Smedereva napravilo je prilog o savetima za kupališnu sezonu koja je tek počela, a nažalost već ima i nekoliko žrtava.

Poslednji sat, kao i obično, posvećujemo zanimljivim događajima iz oblasti kulture. Prvo će nam Dragan Ristić, vođa grupe Kal, najaviti novu pesmu koja će biti objavljena baš 24. juna.

Potom ćemo iz Novog Sada uključiti Miloša Miletića i Mirjanu Radovanović, kustose izložbe 

„Zamišljene granice" koja je otvorena noć pre emitovanja našeg jutarnjeg programa.

Pred kraj emisije u studio će nam doći Milica Kuburović, glavna i odgovorna urednica Radija Beograd 202, da nam najavi veliku žurku i muzički maraton povodom rođendana popularne "Dvesta dvojke".

Kao i svakog petka, Prizma Kragujevac obezbedila je digitalni aparat za merenje krvnog pritiska i pulsa za jednog slušaoca ili slušateljku koji budu znali tačne odgovore na tri pitanja u nizu.

Probudite se uz Radio Beograd 1!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво