Читај ми!

Kako do međunarodnog zdravstvenog osiguranja o trošku RFZO-a?

Dolazi sezona godišnjih odmora, a ako putujemo u instranstvo, obavezno je i međunarodno zdravstveno osiguranje. Najveći broj građana uplaćuje osiguranje u osiguravajućim kućama, ali postoji mogućnost da to pravo ostvarite i preko Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje. Koja je procedura, reći će nam Nemanja Velikić iz RFZO-a.

Finalna utakmica košarkaške ABA lige između Crvene zvezde i Partizana ponovo je pokazala da se problemi koji nastaju na tribinama ne rešavaju. Čini se da su još gori. Kako biste vi rešili problem divljanja navijača pitamo vas u Pitanju jutra.

Uz podršku Evropske unije i u partnerstvu sa Ministarstvom zaštite životne sredine, Program Ujedinjenih nacija za razvoj pozvao je jedinice lokalne samouprave, javna i privatna preduzeća, kao i naučno-istraživačke institucije, da prijave svoje inovativne ideje za poboljšanje kvaliteta vazduha na lokalnom nivou. Realizacija ovih ideja doprineće zdravijem okruženju i ubrzati zelenu transformaciju privrede i društva u Srbiji. Danas je Info dan, a kakvi su uslovi za prijavljivanje čućemo od Zorice Korać iz UNDP.

Jun je Mesec mentalnog zdravlja u našoj zemlji. Platforma DOK TOK poziva građane koji imaju mentalne probleme da im se obrate i kroz razgovore olakšaju svoje stanje. U program će nam se uključiti Ana Mladenović, porojektni koordinator DOK TOK-a.

Sa vama je Aleksandra Mladenović.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара