Među svetovima svet

Krajem prošle nedelje je u Beogradu održana Međunarodna konferencija o savremenim načinima lečenja poremećaja iz spektra autizma. Zbog toga govorimo upravo o autizmu.

Ovaj poremećaj nije u potpunosti istražen i mnogo je nepoznanica i nagađanja u vezi sa njim. U našoj zemlji, kao i u svetu, primetan je rast broja dece koja imaju autizam. Zbog toga ćemo sa dr Tijanom Antin Pavlović razgovarati o tome na koje signale i kada bi roditelji trebalo da reaguju, kome da se obrate, kakvu ulogu u svemu imaju psihijatri i psihoterapeuti, kakvi oblici autizma na spektru ovog poremećaja postoje i kako izgleda život osobe sa autizmom.

U drugom satu slušaoci u direktnom programu ili putem Instagram stranice emisije mogu postaviti pitanje gošći u vezi sa temom.

Autor i voditelj je Milica Đilas.

broj komentara 0 pošalji komentar
Noćni program Noćni program

Autor:
Grupa autora

Svake noći, od ponoći do četiri ujutru, sa slušaocima će biti voditelji i gosti u studiju, a iz noći u noć razlikovaće se i koncept programa, tako da će slušaoci moći da izaberu noć koja najviše odgovara njihovom ukusu, bilo da žele da slušaju operu ili ih interesuje tehnologija. [ detaljnije ]