Читај ми!

Prvi Sajam alergija

Lepo vreme i proleće nam prijaju, ali ovo godišnje doba određeni broj ljudi asocira na alergije i njihov broj se svake godine povećava. Nacionalno udruženje pacijenata "Alergija i ja", ove godine odlučilo je da organizuje prvi Sajam alergija pod sloganom "Alergični na sve - osim na ljubav", koji će se danas održati kod Muzeja savremene umetnosti u Beogradu. O tome razgovaramo sa Snežanom Šundić Vardić, predsednicom ovog udruženja.

Na Trgu republike u Beogradu nas očekuje proslava jubileja, 20 godina Nemačke razvojne saradnje u Srbiji. O događaju koji organizuju Ambasade Savezne Republike Nemačke, Nemačka organizacija za Saradnju(GIZ) i Nemačke razvojne banke, za naš program govori Ana Pribićević Čamernik, iz Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju.

Petar Kočić naš dopisnik iz Novog Sada, reći će nam šta posetioce očekuje na 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, koji se održava na Novosadskom sajamu.

Ukoliko se nalazite u blizini Sombora imamo jedna predlog za vas. U ovom gradu se danas i sutra održava 7. Međunarodni festival stripa i fantastike, a naš sagovornik će biti profesor Danilo Bogdanović predsednik udruženja Klub ljubitelja stripova Sombor.

Kako su organizovane seoske mesne zajednice u okolini Kraljeva i sa kojim se problemima suočavaju saznaćemo od Nemanje Jakovljević.

Vanja Kahrimanović nam donosi priču o Mini sajamu socijalnog preduzetnišva osoba sa invaliditetom, koji je održan u Aptinu. Želja organizatora je bila da se podigne svest javnosti o mogućnosti zapošljavanja ovih osoba, kao i njihova vidljivost u lokalnoj zajednici.

Urednik i voditelj Biljana Šujdović.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи