Читај ми!

Srpsko tržište nekretnina imuno na krize

Tržište nepokretnosti u Srbiji je, posle izazova tokom epidemije virusa korona, ostalo imuno i na poslednju krizu koja je nastupila nakon početka sukoba u Ukrajini. Visoke cene nekretnina ne utiču na prodaju. To pokazuju i zvanični podaci Republičkog geodetskog zavoda koji se odnosi na podatke iz prvog kvartala 2022. godine. Koliko košta najskuplji kvadrat u Srbiji, da li više kupujemo nekretnine u Beogradu ili u manjim sredinama, pitanja su za Ivanu Štrbac, načelnicu odeljenja za masovnu procenu vrednosti nepokretnosti iz RGZ.

O demontaži Starog savskog mosta i izgradnji novog govori se godinama, a izgleda da smo sve bliži trenutku kada će Beograd, privremeno, imati jedan most manje. Kako sada stvari stoje, Stari savski most biće premešten privremeno na levu obalu Dunava na jednu gradsku parcelu, uz reku,  a demontaža počinje na leto. Stručnjaci kažu da je most na ovom mestu neophodan, ali da postojeći nije moguće proširiti. Šta je rešenje, istražuje Ružica Zorkić Radičević.

Sa početkom lepog vremena pojačava se saobraćaj, pa je na ulicama i putevima sve više ljubitelja motociklista. Koliko su ugroženi u saobraćaju i na šta bi sve trebalo da obrate pažnju ostali učesnici u saobraćaju sa Vladimirom Jevtićem iz Asocijacije za bezbednost motociklista razgovarala je Biljana Šujdović.

U jutarnjem programu čućete i kako se Nikola Kojo snašao u realizaciji naše rubrike Srpski na srpskom.

Sa vama od 6.30 Nikolina Miljković.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара