Читај ми!

Počinje Svetsko prvenstvo za rukometašice  

Utakmicom između domaćina Španije i Argenitne, večeras u 20 časova i 30 minuta počinje Svetsko prvenstvo za rukometašice i trajaće do 19. decembra. Rukometašice Srbije učestvovaće u grupi B, zajedno sa selekcijama Rusije, Kameruna i Poljske, a svoj prvi meč izabranice selektora Uroša Bregara igraće 3. decembra, protiv Poljakinja. Pripremili smo izjave iz tabora naše reprezentacije uoči najveće svetske smotre rukometa u ženskoj konkurenciji.

Dejvis kup reprezentacija Srbije predvođena Novakom Đokovićem danas u 16 časova počinje nastup u 1/4 finalu takmičenja protiv Kazahstana. Plasman u polufinale već su obezbedile Hrvatska i Nemačka. Hrvati su eliminisali Italiju, dok su nemci bili bolji od Velike Britanije. Poslednji četvrtfinalni par čine Rusija i Švedska. Završnica Dejvis Kupa igraće se u Madridu, a svoja očekivanja od ovog takmičenja u našoj emisiji izneo je teniski stručnjak Goran Bubanj.

U toku je izuzetno bogat dan za fudbalsku Srbiju, pošto su danas na programu utakmice domaćeg Kupa i jedan susret u Superligaškom šampionatu.

U 13 časova počele su tri utakmice u osmini finala Kupa. Rad - Napredak, Radnik - Loznica i TSC - Kolubara. U 16 časova Dubočica dočekuje Partizan. Kasnije večeras, u 18 časova i 30 minuta, Crvena zvezda dočekuje Voždovac u zaostaloj utakmici 10. kola Superlige Srbije. Čućete izjave iz tabora večitih rivala.

Vaterpolo klub Crvena zvezda večeras u 20 časova i 15 minuta gostuje Hanoveru, u susretu 4. kola Lige Šampiona. Sinoć preostali srpski klubovi nisu imali uspeha u najelitnijem takmičenju. Radnički iz Kragujevca je poražen u Splitu od Jadrana, dok je Novi Beograd izgubio od Ferencvaroša na teškom gostovanju posle napornog vikenda. Detaljnu analizu 4. kola vaterpolo Lige Šampiona čućete od nekadašnjeg reprezentativca Slobodana Sora, sada direktora VK Novi Beograd.

Današnje izdanje Sportskog Žurnala uređuje i vodi Miloš Panić.

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи