Читај ми!

Pregled najvažnijih sportskih događaja

U toku je 12. kolo fudbalske Superlige Srbije. Danas su na programu četiri utakmice. Neposredno po završetku naše emisije lider šampionata Partizan gostuje Napretku u Kruševcu od 16 časova. U 18 časova, Mladost će biti domaćin Novom Pazaru, a u 20 časova počinju dva susreta, Vojvodina – Radnički Niš i Crvena zvezda Metalac.

Navijači Crvene zvezde najavili su bojkot na večerašnjem meču protiv Metalca. Naime, očekuje se da navijači dođu u velikom broju, a da na tribine uđu tek u 20. minutu susreta. Zbog čega, saznaćete u našoj emisiji.

Fudbaleri Partizana ostaće uskraćeni za podršku sa tribina kruševačkog stadiona pod Bagdalom, pošto njihov klub izdržava poslednju - četvrtu utakmicu kazne.

Danas se igra prema mišljenju mnogih poznavaca fudbala, najbolja ligaška utakmica na svetu. Od 17 časova i 30 minuta u okviru 7. kola Premijer Lige, sastaju se Mančester Siti i Liverpul. Čućete detaljnu analizu meča u kojem se sastaju vodeći i drugoplasirani tim engleskog prvenstva od naših sagovornika.

Košarkaška ABA liga, biće takođe jedna od tema današnje emisije. Večeras u 19 časova Borac u jedinoj utakmici nedeljnog rasporeda dočekuje Cedevita Olimpiju. Crvena zvezda i Budućnost se sutra sastaju u derbiju kola u beogradskoj dvorani Aleksandar Nikolić.

Jutros nas je uplašila vest sa sajta RTS-a da postoji mogućnost, da zbog obavezne vakcinacije u Melburnu, Novak Đoković neće biti u mogućnosti da brani titulu na Australijan Openu. Da li imamo razloga za brigu obajsniće nam teniski analitičari.

O svemu ovome, slušaćete od 15:30 do 16 časova na talasima Prvog programa Radio Beograda u emisiji Sportski Žurnal.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара