Читај ми!

"Prometeji novog veka"

U ovom izdanju Jutarnjeg programa, između ostalog, pokušavamo da razjasnimo šta će se dešavati posle stava Vrhovnog kasacionog suda (VKS) da banke ipak mogu da naplaćuju kamate na troškove obrade kredita. Da li će građani koji su već dobili parnice i odštetu od banaka morati da vrate novac? Šta će biti sa slučajevima koj su trenutno u obradi? Kako će se ubuduće ponašati sudovi, pošto pomenuti stav VKS nije obavezujući? Naš sagovornik biće Vladimir Vasić iz Udruženja banaka Srbije. Pitaćemo i slušaoce da li im je nešto jasno u ovoj pravnoj zbrci i da li je neko od njih imao direktno iskustvo sa ovom temom.

Naravno, govorićemo i o mnogim drugim temama. Čućemo iskustva nekoliko stočara iz Hrvatske koji su se veoma dobro organizovali i posluju potpuno samoodrživo. Mogu li se njihova iskustva preneti i u Srbiju?

Čućemo i priču o jednoj volonterki koja već nekoliko godina pomaže porodicama prevremeno rođene dece. Koja je njena motivacija?

Najavljujemo veliku izložbu "Prometeji novog veka" koja se otvara u Muzeju Jugoslavije, a inspirisana je 60-godišnjicom od održavanja Prve konferencije Pokreta nesvrstanih zemalja u Beogradu. Koje slike Petra Lubarde će moći da vide posetioci izložbe i kakva je bila njegova uloga u predstavljanju Jugoslavije nesvrstanima?

Saznaćemo i kako će izgledati "Dani Mije Aleksića" koji počinju u Kulturnom centru Gornji Milanovac. Ko će dobiti ovogodišnju nagradu i kakav je program?

Odgovore na ova pitanja, ali i mnoge druge informacije saznaćete ako budete uz Radio Beograd 1. S vama će biti Miša Stojiljković.

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи