Читај ми!

Ima li nešto važnije od plate?

Možda vam ovo pitanje zvuči kao retoričko, ali brojna istraživanja koja su sprovođena decenijama unazad pokazuju da su velikom broju zaposlenih i neki drugi faktori na poslu podjednako važni kao i plata. Tu spadaju i "benefiti" ili dodatne pogodnosti koje možete ostvariti na poslu. Upravo tom temom bavi se jedna novoosnovana platforma na internetu koja i zaposlenima i poslodavcima nudi da sami biraju te dodatne pogodnosti. Kako to izgleda u praksi, čućemo od osnivača ove internet platforme. A kao uvod u ovaj razgovor, malo ćemo popričati i sa slušaocima. U okviru naše redovne rubrike "Pitanje jutra" pitaćemo ih šta je njima najvažnije na poslu - plata, atmosfera, međuljudski odnosi, mogućnosti usavršavanja i napredovanja...?

Govorićemo o još jednoj važnoj temi u 21. veku - cirkularnoj ekonomiji. Četiri nordijske zemlje koje na svetskom nivou prednjače u ovoj oblasti pokrenule su projekat u okviru kojeg će održati nekoliko radionica o ovoj temi i najvećim gradovima Srbije. U našem programu čućemo kako je protekla prva - u Novom Sadu.

Na dan emitovanja našeg jutarnjeg programa počinje jedan zanimljiv turistički projekat nazvan „Događaji na neverovatnim destinacijama". U pitanju je saradnja Srbije i Mađarske na promociji zanimljivih turističkih tačaka u ove dve  zemlje. Više o tome saznaćemo od koordinatorke projekta.

U goste će nam doći programska urednice Beogradske internacionalne nedelje arhitekture (BINA) koja će nam otkriti zašto je letnja filmska škola BINE posvećena zgradi u kojoj se danas nalazi Kulturni centar Beograda.

Otići ćemo i do Leskovca gde počinje 14. Leskovački internacionalni festival filmske režije. Na licu mesta je naš kolega Vladimir Džudović koji će najaviti šta će sve moći da vidi publika u Leskovcu.

Saznaćemo više i o novoj mobilnoj aplikaciji koja građanim Šapca omogućava brži i lakši uvid u informacije vezane za tekuću pandemiju Kovida.

Urednik i voditelj Miša Stojiljković.

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи