Читај ми!

Deveti dan takmičenja na Olimpijskim igrama

Atletičarka Ivana Španović plasirala se u finale Olimpijskih igara u Tokiju u skoku u dalj. Srpska bokserka Nina Radovanović nije izborila polufinale u muva kategoriji. Stonoteniseri su posle velike borbe poraženi od Brazila sa 3-2. U 14 časova košarkašice Srbije igraju protiv Južne Koreje.

U autorskom tekstu za Politiku, predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručuje da moramo da budemo otvoreni, spremni za saradnju i prigrlimo svaku šansu za ekonomski rast, infrastrukturno povezivanje i razmenu ideja i da je upravo zato projekat "Otvoreni Balkan" velika prilika, nada i obaveza da sami kreiramo bolju i drugačiju budućnost.

Sutra će biti održan novi sastanak Radne grupe za međustranački dijalog bez prisustva stranaca. Predsednik Skupštine Ivica Dačić ponavlja da međustranački dijalog može da bude uspešan samo ukoliko su predlozi realistični, održivi i prihvatljivi za sve strane.

U požarima u Turskoj, u regionu Antalija, život je izgubilo šest osoba, dok su iz Bodruma evakuisani turisti. Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan objavio je sinoć da je privedena osoba koja možda stoji iza niza požara u zemlji.


Urednik i voditelj: Slobodan Petrović

Urednici vesti: Vladimir Mihajlović i Marica Serdar

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара