Da li je ugrožena vlada Zdravka Krivokapića?

Epidemijska situacija u zemlji sve je bolja, što omogućava dalje popuštanje mera. Posebno olakšanje za većinu građana predstavlja povratak zdravstvenih ustanova u redovan sistem rada. KBC Dr Dragiša Mišović, u kome se od korone lečilo više od 6000 pacijenata, prošle nedelje izašao je iz kovid sistema. Načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno lečenje te bolnice Predrag Stevanović za našu emisiju govori o vraćanju u redovan režim posle 400 dana rada u crvenoj zoni.

Među problemima koje je izazvala korona kriza, a za koje još nije pronađeno rešenje, su već plaćene a nerealizovane ekskurzije za više od 150 hiljada učenika završnih razreda osnovnih i srednjih škola. Nazire li se rešenje, pitamo direktora Yute Aleksandra Seničića.

U našem susedstvu korona jenjava ali se zahuktavaju politička previranja. U Crnoj Gori lideri Demokratskog fronta, najjačeg saveza u vladajućoj većini, saopštili su da Vlada Zdravka Krivokapića nema njihovo povjerenje jer je premijer odbio da u Beogradu potpiše Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom. Da li je otvorena mogućnost izglasavanja nepoverenja aktuelnoj Vladi u Podgorici pitamo urednika TV Vijesti Petra Komnenića.

U Hrvatskoj su u nedelju četiri najveća grada, Zagreb, Rijeka, Split i Osijek dobili nove gradonačelnike. Rezultate izbora koji su privukli pažnju u celom regionu analizira novinarka Jutarnjeg lista Rozita Vuković.

Urednik Jelena Vidić.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи