Читај ми!

Intervju - predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović

Prilikom posete Banjaluci za Dan grada, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je i pomoć za tri opštine u RS - Kostajnicu, Kozarsku Dubicu i Nevesinje, kao i za Drvar, srpsku opštinu u Federaciji BiH. O kakvoj pomoći je reč? Šta je najpotrebnije ovim opštinama?

Vrednost infrastrukturnih projekata koje zajednički realizuju Srbija i Republika Srpska je oko dve milijarde KM. Koliko je trenutno aktivnih projekata i šta je u planu?

U protekle dve godine je otvoreno skoro 200 preduzeća čiji su osnivači fizička i pravna lica iz Srbije. Koje su to privredne grane koje privlače kapital i iz Srbije i iz inostranstva?

Kako se epidemija Kovida 19 odrazila na ekonomiju, zaposlenost, privatni sektor?

Narodna skupština Republike Srpske usvojila zaključke u vezi sa pokretanjem inicijative za razgovor i dijalog između Republike Srpske i Federacije BiH o mogućim rešenjima za Bosnu i Hercegovinu. Da li Srpska ima pripremljen predlog tema za dijalog?

Za Prvi program Radio Beograda i magazin U središtu pažnje govori predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović.

 

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи