Читај ми!

Humoristička emisija

Kako saznajemo, više od 300 neregistrovanih onlajn prodavnica prodavalo je hranu kojoj je istekao rok. Zato vam toplo preporučujemo da hranu kupujete u regularnim prodavnicama jer tamo postoji mogućnost da se nađu i prehrambeni artikli kojima rok nije istekao.

Tradicionalni festival "Oktoberfest" trebalo bi da se održi u Dubaiju jer je u Nemačkoj otkazan već drugu godinu zaredom zbog pandemije. Za tu priliku, u predgrađu Dubaija biće izgrađen novi Minhen.

Prema predviđanjima ekonomista, bakar bi na svetskom tržištu mogao da postane crveno zlato. Za skupljače sekundarnih sirovina, on to odavno i jeste.

Nova ruska vakcina Sputnjik lajt može da se čuva šest meseci u smrznutom obliku. Važno je jedino da ne bude u istoj pregradi sa mlevenim mesom i pečenim paprikama od prošle godine.

Jedna Amerikanka preživela je pet meseci u jednom kanjonu hraneći se mahovinom i travom. Ali kad su je pronašli digla je ruke od vegetarijanske ishrane.

Muzički urednik Nenad Kamidžorac.

Autor teksta Aleksandar Stojadinović. 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара