Читај ми!

Hranu na internetu kupovati samo od registrovanih prodavaca

On line kupovina eksplodirala je sa uvođenjem epidemioloških mera. Posebno je došla do izražaja za vreme vanrednog stanja, ali je svoj rast nastavila i kasnije. Ovoga jutra govorićemo o online kupovini hrane. Nacionalna organizacija potrošača Srbije savetuje građanima da hranu preko interneta kupuju samo od registrovanih prodavaca kako bi izbegli kupovinu ove robe ukoliko joj je rok upotrebe pred istekoma. Istraživanje je pokazalo da je kod hrane u 90 odsto slučajeva istekao rok trajanja.

It industrija u Srbiji godinama je u porastu, čak i prošle pandemijske, zabeležen je rast od oko 30 odsto. I sama država ulaže u prekvalifikacije i obrazovanje kako bismo uspeli da zadovoljimo sve potrebe tržišta. Oni koji su u potrazi za poslom u IT-ju, sve ponude mogu da nađu na sajtu Joberty, o ponudi i potražnji ovoga jutra razgovaramo sa Đorđem Vukotićem sa ovog portala.
-osmislili su biorazgradivi filter za cigarete u kojima se nalaze semenke biljaka. Anđela Nikolić, član ve grupe, predstaviće nam njihov izum.

Znamo da svi motociklisti čekaju lepo vreme i da su veoma nestrpljivi da sezona počne. Međutim, ovo je period godine kada je rizik stradanja najveći. Zašto je to tako, saznaćemo od Vladimira Jevtića, predsednika Asocijacije za bezbednost motociklista.

Konzumiranje cigareta očigledno se ne može "iskoreniti", a štetnost, ne samo po zdravlje ljudi, već i po životnu sredinu je ogromna. Međutim, bar bi se tom zagađenju moglo stati na put, ako pitate učenike srednje škole "Dušan Trivunac Dragoš"iz Svrljiga. Za tu tvrdnju imaju i dokaz

Vodimo vas i na izložbu u Zrenjanin gde su predstavljene tradicionalne rumunske košulje iz Banata. Oplećak nam predstavlja Todor ursu, direktor Zavoda za kulturu vojvođanskih Rumuna.

Zbog velikog interesovanja, građanima je dostupno još 20.000 vaučera za odmor u Srbiji, koji mogu da se iskoriste zaključno sa 20. novembrom ove odine. U PITANjU JUTRA pitamo vas da li ste koristili vaučere i kakva su vaša iskustva?

Urednik i voditelj Nikolina Miljković.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара