Čitaj mi!

Kurtijeve izjave i budućnost dijaloga

Novoizabrani premijer prištinskih institucija Aljbin Kurti izneo je principe na osnovu kojih bi Priština trebalo da vodi dijalog sa Beogradom. Prvi od tih principa je da " mora da se prihvati realnost kosovske nezavisnosti". Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković kaže da je Kurti objavio kraj dijaloga. 

Političku scenu u Prištini i nove poruke koje odatle stižu komentariše Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije.

U središtu pažnje je i lečenje hematoloških pacijenata u doba korone. Šta je telemedicina i kako funkcioniše? Mart je mesec podizanja svesti o multiplom mijelomu, hematoonkoloskoj bolesti za koju sada postoje i novi inovativni lekovi. O tome razgovaramo sa prof. dr Jelenom Bilom iz Klinike za hematologiju KCS.

Urednik i voditelj je Ivana Pribićević. 

 

broj komentara 0 pošalji komentar
U središtu pažnje U središtu pažnje

Autor:
Redakcija magazinskog programa

Svakoga radnog dana emisija "U središtu pažnje" donosi intervju sa našim najboljim analitičarima i komentatorima, političarima i ekspertima, društvenim inovatorima i drugim poznatim ličnostima, ili ličnostima koje će ubrzo postati poznate. [ detaljnije ]