Читај ми!

Krizni štab o novima merama za suzbijanje kovida 19

Krizni štab održaće sednicu posle koje ćemo saznate kakve su nove mere predložene za suzbijanje epidemije Kovida-19 na teritoriji Srbije. Na licu mesta biće naš reporter koji će se uključiti u program čim se sednica završi. Pre nego što sednica počne, slušaoce ćemo pitati da li se slažu s pooštravanjem mera i kakve bi mere oni uveli da ih neko pita.

Još jedne velika tema kojom ćemo se baviti u emisiji je reforma obrazovanja. Pre nekoliko dana završena je javna rasprava o Strategiji obrazovanja u Srbiji do 2030. godine pa ćemo tim povodom u program uključiti državnu sekretarku u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnologije Anamariju Viček. Razgovaraćemo i s njenom koleginiciom iz Ministarstva za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Olenom Papugom koja će nam preneti kako je protekao društveni dijalog na temu strategije obrazovanja za manjinske zajednice u Srbiji.

Čućemo i kako se u Pirotu sprovodi obrazovni program kroz koji mladi učenici dobijaju informacije o tome kako da sačuvaju privatnost na internetu i izbegnu sve zamke digitalnih predatora.

Gordana Nešović pripremila je prilog o bezbednosti u romskim naseljima, a Biljana Šujdović razgovor s prodekanom Ekonomskog fakulteta o novom programu za menadžment koji će se organizovati u ovoj ustanovi.

Urednik i voditelj Miša Stojiljković.

Budite uz Radio Beograd!

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи