Читај ми!

Domaći svetski istraživač za srpski menadžment

Koliki je značaj podrške naših ljudi koji su znanje i iskustvo sticali u belom svetu, a potom odlučili da se vrate i pomognu svom narodu? Među njima je i mašinski inženjer, Nebojša Carić, Novosađanin koji se više od dve decenije bavio istraživačkim radom u Americi i „ostatku sveta”. Kreirao je inovativne pristupe i alate koji služe menadžerima u kompanijama i državnim institucijama.

Ovaj "svetski putnik" usavršavao se prvo u oblasti industrijskog menadžmenta, a potom je specijalizirao opšti menadžment i radio za čuveni Institut „Adižes" u Santa Barbari u Kaliforniji. Poslovno je bio angažovan u 22 države širom planete. Dobitnik je brojnih svetskih nagrada za inovatorski i istraživački rad. Pre nekoliko godina mesto za život je pronašao u Kragujevcu. Radio je u Gradskoj upravi kao savetnik u kabinetu gradonačelnika za razvoj organizacije i ljudskih resursa, kao nestranačka ličnost. Početkom godine je penzionisan, ali ima još mnogo planova, pre svega u oblasti inovatorstva među mladim talentatima u Srbiji.

Urednik i voditelj Marina Stojadinović.

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи