Читај ми!

Više mesta za kovid pacijente

U mnoštvu loših vesti prethodnih dana stigle su i dve ohrabrujuće. Prva - sve smo bliže primeni vakcine protiv kovida 19. Druga – Beograd je dobio još jednu kovid bolnicu. Bolnica u Batajnici, otvorena pre dva dana, primila je prve pacijente, čime je značajno rasterećen zdravstveni sistem Srbije.

Koliki su kapaciteti bolnice, ko će se sve lečiti u njoj, da li ima dovoljno lekara i drugog medicinskog osoblja pitaćemo pomoćnika direktora Kliničkog centra Srbije u čijem će sastavu raditi bolnica u Batajnici, prof dr Jovicu Milovanovića. Proveravamo i dokle su stigli radovi na izgradnji kovid bolnice u Kruševcu, koja bi uskoro trebalo da počne sa radom. Naš sagovornik biće direktor KC Niš, prof dr Zoran Perišić.

Uprkos svemu, korona nije zaustavila sve aktivnosti.

U Pančevu se u okviru „Nova Festivala" održava izložba stripova. Kolega Ranko Stojilović razgovarao je sa Draganom Radanović i francuskom umetnicom Alizom De Pen o položaju stripa u savremenom svetu.

Naše rukometašice, posle manjih problema sa koronom, startovale su na Evropskom prvenstvu koje se igra u Danskoj. O ženskom rukometu danas i dometima naših reprezentativki u prilogu Dejana Nikolića.

Urednik i voditelj: Svetlana Živković

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара