Читај ми!

Virus korona steže obruč oko nas

Posle dana u kojem smo imali bezmalo pet hiljada novozaraženih, moglo bi se reći da je logično da ćemo dobar deo Jutarnjeg programa posvetiti situaciji u vezi sa borbom sa virusom koji nam je potpuno izmenio život, koji se i dalje širi i odnosi žrtve. Pratićemo kakva je situacija u našoj zemlji, posebno se osvrnuti na situaciju u ustanovama socijalne zaštite za smeštaj starijih, a ponudićemo vam i lični osvrt na borbu sa virusom - naša koleginica Aleksandra Mladenović imaće "reportersko" uključenje u program kakvo malo koji reporter ima šansu da uradi, iz sopstvenog rekonvalescentskog okruženja.

U Jutarnjem programu i o početku primene izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju, zbog čega mnogi građani Srbije mogu da očekuju "čestitku" u poštnskom sandučetu od nekoga od javnih izvršitelja na koje je prešla nadležnost naplate starih dugova državi, pa i onih od pre čak i petnaest godina. U "Pitanju jutra" i vi ćete biti u prilici da prokomentarišete da li će vas iznenaditi takva čestitka i kako komentarišete mogućnost da morate da platite nešto što ste davno zaboravili ili izbrisali iz sećanja.

Vašoj pažnji preporučujemo i prilog o velikom otkriću srpske srednjovekovne štamparije iz 16. veka u Pambukovici, kao i najavu 8. festivala fotografije "Vizualizator" u Beogradu.

Sa vama - Elizabeta Arsenović.

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара