Читај ми!

Kada se vratiti fizičkim aktivnostima posle preležanog Kovida 19?

Danas se obeležava Svetski dan prevremeno rođenih beba, taj dan se po deseti put obeležava u svetu, sa idejom da se pažnja društva usmeri na ozbiljne probleme prevremeno rođenih beba i njihovih roditelja. Tim povodom ovog jutra razgovaramo sa Verom Bikicki Ivezić, predsednicom Udruženja roditelja prevremeno rođenih beba „Mali div“.

Nemačka vlada, u okviru Globalnog programa „Migracije za razvoj", koji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ, pomaže Srbiji da reintegriše povratnike. Povratnici se suočavaju sa izazovima u socio-ekonomskoj reintegraciji, pre svega u vezi sa uključivanjem na tržište rada i obrazovni sistem, kao i u pristupu socijalnim i zdravstvenim uslugama. To je posebno postalo vidljivo tokom pandemije koronavirusa. O izazovima, problemima i podršci povratnicima, ali i lokalnom stanovništvu ovoga jutra razgovaramo sa Svjetlanom Đokić, nacionalnom koordinatorkom programa „Migracije za razvoj".

U našoj emisiji možete saznati kada i kako na najzdraviji način možete da se vratite redovnim fizičkim aktivnostima posle preležanog Kovida-19. Naš sagovornik biće dr Nenad Dikić, kardiolog iz Antidoping agencije Republike Srbije.

Autor i voditelj Igor Obračević.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара