Читај ми!

Humoristička emisija

Mi smo narod koji rado sluša razne dobre poruke. Nažalost, još radije slušamo laži, klevete i tračeve.

U ovoj kovid situaciji ima dosta onih koji nemaju volju da poštuju pravila zaštite zbog svoje i tuđe sigurnosti. Teško je uliti pamet onome ko nema volju, a još teže uliti volju onome ko nema pameti.

Prema navodima insajdera, prva dama Amerike Melanija Tramp „odbrojava minute" i planira da ostavi svog supruga Donalda Trampa nakon što mu istekne predsednički mandat. Nema moći, nema ni ljubavi!

Američki plastični hirurzi imaju pune ruke posla, bez obzira na pandemiju. Mnoge zvezde odlučuju se baš sada na tretmane podmlađivanja i zatezanja, zato što imaju vremena da se oporave posle tretmana. Kada vide neke svoje ljubimce posle hirurških zahvata, mnogi fanovi nemaju vremena da se oporave.

Kada nam se čini da ponovo preživljavamo nešto što se već desilo upotrebljavamo pojam ''deža vi''. Kod nas se ''deža vi'' mnogo manje dešava nego Mendela efekat. To je kad se ljudi sećaju nečega iz prošlosti što se zapravo nije ni desilo, baš onako kako se oni sećaju. Zvuči vrlo konfuzno, ali se najčešće dešava političarima, naročito onima koji su bivši.

Muzički urednik Nenad Kamidžorac.

Autor teksta Milena Šiškin. 

 

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се