Читај ми!

2G - o grejanju i o greškama, između ostalog...

Grejna sezona, preciznije tzv. tople probe, počele su ove godine tri dana pre uobičajenog roka, a to je 15. oktobar. Nadležni na svim nivoima nam govore da su sve pripreme i remonti završeni u roku i da ne bi trebalo da nas je iznenadilo neuobičejeno hladno vreme u periodu kad smo se nadali da će nas umesto radijatora još malko grejati Miholjsko leto. No, i pored toga, ipak ćemo vas u našem "Pitanju jutra" pozvati da nam kažete je li vam toplo ovoga jutra, naravno ako o vašem grejanju brinu lokalne samouprave i daljinski sistemi.

Grešaka u udžbenicima iz kojih uče naša deca ima više nego što bi svi želeli - i autori, i izdavači, i roditelji, pa i sami učenici, koji su zbog njih u riziku da gradivo koje tek usvajaju, pogrešno nauče. Ko je za to kriv i kako ispraviti greške - pitanja su na koja je odgovore potražila koleginica Nikolina Miljković.

U današnjem izdanju Jutarnjeg programa govorimo i o najavama uvođenja besplatnog upisa u katastar, proširenju pojednostavljenog angažovanja radnika na sezonskim i povremenim poslovima uz primenu digitalnih platformi, nastavku saradnje EU i naše zemlje u oblasti obrazovanja na početku novog ciklusa programa "Erasmus +", kao i o 29. Međunarodnom festivalu etnološkog filma u Beogradu, koji će u potpunosti biti na internetu zbog pandemijskih okolnosti koje više, nažalost, ne možemo ni nazivati novim iako se na njih i dalje navikavamo.

Sa vama - Elizabeta Arsenović.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи