Читај ми!

Humoristička emisija

Gospodin Enis Ćerka imenovan je za savetnika kosovskog ministra pravde i ekspresno otpušten, pošto je bio osumnjičen da je umešan u šverc 113 kilograma droge… Tako je ispalo da je i na Kosovu ''ni po babu, ni po stričevima, ni po Ćerki''!

Španski grad Vigo je pre dva meseca okačio božićnu rasvetu... Što će reći da mi još uvek kaskamo za Evropom. Cene gotovo svih prozvoda malo-malo pa polagano krenu na gore... Troškovi života su toliko porasli da ljubavnicu može da ima samo onaj kome i žena radi!

Pevačica Nataša Bekvalac reče pre neki dan kako, bez obzira na tri razvoda, i dalje veruje u ljubav... Mislim da u ljubav veruju i one žene koje su se razvele i peti ili šesti put, ali da im se poverenje u brak malo poljuljalo.

Katalonski fudbalski velikan Barselona saopštio je da je ostvario ukupan gubitak od 97 miliona evra zbog posledica koronavirusa... Da, da, korona udara gde stigne, ali su njeni udari po džepu bolniji.

Muzički urednik Dragan Dimić.

Autor teksta Zoran Nikolić Zozon. 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара