Da li će turističke agencije raditi posle 1. oktobra?

Oko 400 turističkih agencija - turoperatora moglo bi da izgubi licencu za organizovanje putovanja 1. oktobra, ukoliko im osiguravajuće kuće ne produže polise koje predstavljaju garanciju za organizovanje putovanja. Ovim povodom u goste će nam doći direktor JUTA Aleksandrar Seničić koji će objasniti o čemu se radi i koja rešenja postoje kako bi se prevazišao problem koji bi bez posla mogao da ostavi 1.500 ljudi.

Govorićemo i o tome šta za našu zemlju znači prisustvo Američke razvojne agencije DFC i kako se planira podsticanje ženskog preduzetništva.

Povodom podatka koji uozorava - da biciklisti čine svaku desetu žrtvu u saobraćajnim nesrećama - razgovaraćemo sa Zoranom Bukvićem iz udruženja Ulice za bicikliste. O bezbednosti biciklista razgovaraćemo i s našim slušaocima u redovnoj rubrici "Pitanje jutra".

Najavićemo tri dana posebnih intervencija kustosa na izložbi "Kraj Drugog svetskog rata" koja se održava u Muzeju Jugoslavije, kao i tribinu "Deset najmisteriozinijh priča beogradskog podžemlja" koja će biti održana 29. septembra u 18 sati uživo u Cetntru za kulturu Grocka, ali i onlajn.

Čućemo i zanimljivu priču o jednoj pesnikinji iz okoline Šapca koja je odlučila da na svom imanju uzgaja peruansku jagodu.

Sa vama Miša Stojiljković

Budite uz Radio Beograd!

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара