Humoristička emisija

Prema informaciama sakupljača otpada, u Srbiji je prošle godine 6.000 tona starog papira, zbog zabrane uvoza otpada u Kinu, umesto u reciklaži završilo na deponijama i smetlištima. Lakše nam je da bacamo nego da uštedimo uz malo truda. Ima se, može se- rekli bi zlobnici.

Arheološko nalazište Medijana u Nišu trebalo bi da bude otvoreno na proleće 2020. godine. Arheološko nalazište Metro u Beogradu biće otvoreno verovatno 2220- te!

U Portugalskoj pustinji snimljeno je čudno biće koje izdaleka podseća na čoveka, međutim, kada se bolje pogleda, jasno se vidi da nije reč o ljudskom biću. Takvih čudnh bića koja podsećaju na čoveka kod nas ima koliko hoćeš!

Mi bismo hteli sa Evropom da pređemo na ti. Ali, ona kaže da još nismo toliko intimni.

Uspesi srpskih mladih matematičara iz godine u godinu, postali su stvar nacionalnog ponosa. Imamo genijalne mlade matematičare, a nikako da se saberemo!

Naglo povećanje investicija iz Turske u Srbiju beleži se od 2015. godine. Turci su u Srbiju najviše investirali- tv serije!

Autor teksta Milena Šiškin.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара