Zašto rastu cene nekretnina?

Velika potražnja za stambenim kvadratima i mnogo jeftiniji krediti glavni su razlozi što vrednost tržišta nekretnina, ali i njihove cene, rapidno rastu u poslednje tri godine. Kupci su i dalje pretežno iz Srbije, ali kako investitori u novogranji nude i dodatne sadržaje, za 30 odsto je porastao broj kupaca iz dijaspore i stranih kupaca. Do kada će rasti cene stanova pitamo Kaću Lazarević iz agencije Alka.

U rubrici „Pogled u svet" vodimo vas u Iran. Od islamske revolucije gotovo svakodnevno je u vrhu svetskih vesti ali se o životu u zemlji koju vodi savet ajatolaha zapravo malo zna. Naš gost, novinar i prevodilac Momir Turudić, imao je privilegiju da upozna svakodnevni život u Iranu o kojem je snimio i dokumentarni film.

Pirotski radio amateri zbog priorode svog posla od velike su pomoći gradskom štabu za vanredne situacije. Povremeno učestvuju i u potragama za ljudima koji se izgube na Staroj planini, a svake zime redovno obilaze meštane zabačenih sela i snabdevaju ih neophodnim namirnicama, lekovima i ogrevom. Sa humanim radio amaterima razgovarao je Miša Stojiljković.

„Više od igre" ovog ponedeljka o Evropskom prvenstvu u rukometu koje se prvi put održava u tri zemlje, Austriji, Norveškoj i Švedskoj. Reportažu priprema naš izveštač Dejan Nikolić.

Urednik emisije Jelena Vidić.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара