Uhvati dan

Koliko često - i da li uopšte - razmišljate o potencijalnoj nezdravosti i štetnosti proizvoda koji nisu hrana ili, eventualno, kozmetika ili kućna hemija? Nešto je prisutnija u  javnosti, u poslednje vreme, tema štetnosti materijala od kojih se prave igračke, ali - mogu li po zdravlje biti opasni i odeća, obuća, električni uređaji, školski pribor.... To ćemo vas pitati u našoem redovnom kontakt- delu Jutarnjeg programa, "Pitanje jutra", a povodom predstavljanja nove aplikacije za mobilne uređaje pod nazivom "Scan4Chem", uz pomoć koje ćemo sada biti u mogućnosti da vidimo da li su stvari u našem okruženju napravljene od potencijalno opasnih materija i elemenata.

Govorićemo i o problemu parkinga u Čačku, gradu u Srbiji sa najvećim brojem vozila po glavi stanovnika, o tradicionalnoj pretprazničnoj akciji za najmlađe u Jagodini "Deca deci", o projektu naših i žena iz Jemenije koji se odnosi na odgovorno ponašanje ne samo učenika, već i roditelja u životu škole, ali i cele lokalne zajednice. 

 Najavićemo manifestaciju "Praznične đakonije" u Vršcu, kao i 21. regionalnu "Noć knjige" koja je pred nama. Ugostićemo i mladog Dalibora Vučetića, koji je posle desetogodišnjeg rada na kruzerima objavio knjigu "Priče sa kruzera - pogled iznutra", kao i Nevenu Ostojić, jednu od kustosa u Domu Jevrema Grujića u Beogradu, koja će se naći u neobičnoj ulozi u novom programu te ustanove i TO Beograda "Čajanka sa kraljicom Natalijom".

 Sa Vama - Elizabeta Arsenović.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи