Magazin na Prvom

Rusija je dobila četvorogodišnju zabranu učešća na najvećim sportskim događajima. To znači da timovi pod ruskom zastavom neće učestvovati na takmičenjima poput Olimpijskih igara u Tokiju 2020. godine i Svetskom fudbalskom prvenstvu 2022. u Kataru. Zašto se svetska antidoping agencija odlučila na ovako radikalan potez i kakve bi mogle biti posledice po budućnost ruskog, ali i svetskog sporta. O tome ćemo razgovarati sa dr Nenadom Dikićem, predsednikom Odbora za doping kontrolu Antidoping agencije Srbije.

U Velikoj britaniji održavaju se vanredni parlamentarni izbori. Boris Džonson se nada da će izboriti novi mandat za dogovor o Bregzitu, a Laburisti veruju da je ovo trenutak za stvarne promene u britanskoj polirtici. Koji je ishod verovatniji- tema je rubrike POGLED U SVET.

Ugostićemo predstavnike jedne od najbrže rastućih startap kompanija. Oni su osmislili aplikaciju za on-line učenje, koja se razlikuje od svih drugih. Obećavaju da učenje više neće biti mučenje.

Lepše i lakše će biti svima koji požele da obiđu Kalemegdansku tvrđavu i park. Imaće pomoć u još jednoj novoj mobilnoj aplikaciji.

Čućete i segmente iz nove emisije KOJEKUDA.

Urednik i voditelj je Olivera Stajić.

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара