Talasanje - Šetnja

Stručnjaci iz celog sveta, u svim oblastima, ubrzano traže rešenja za spas planete. Cilj je zaustavljanje globalnog zagrevanja i ušteda energije. Posla su se ozbiljno prihvatile arhitekte i urbanisti, tako da je njihov doprinos novom pristupu gradnje već vidljiv. U potrazi za još efikasnijim modelima, grupa uglednih stručnjaka iz tih delatnosti, već treću godinu, okuplja se u Beogradu. Tim povodom sagovornik nam je predsednik Organizacionog odbora trećeg Kongresa održive arhitekture, mr Vladimir Lovrić.

Savet Evrope obeležava 70 godina postojanja. Pred kakvim izazovima je najstarija panevropska organizacija koja nadgleda poštovanje ljudskih prava i principe pravne države- tema je rubrike Pogled u svet.

Svaka kafana je jedna priča. Budi sećanja na jedno vreme i ljude koji su umeli da se druže, vesele i zajedno dele dobro i zlo kao da su porodica -tim rečima je doajen srpske fotografije Željko Sinobad pozdravio publiku na predstavljanju svog dokumentarnog serijala o srpskim kafanama. Deo svojih razmišljanja i saznanja podeliće i sa našim slušaocima.

U emisiji ćemo čuti i segmente nove emisije Kojekuda.

Urednik i voditelj je Olivera Stajić.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара