Noćni program - Među svetovima svet

Naša noćašnja tema biće praštanje, o čemu ćemo razgovarati sa Draganom Deh, psihološkinjom, porodičnim psihoterapeutom i predavačem na Fakultetu za medije i komunikacije.

Od naše gošće ćemo saznati šta praštanje jeste a šta nije, kao i da li "oprostiti i zaboraviti" idu u paketu ili ne? Da li je dovoljno nekoliko afirmativnih izjava ili oprostiti podrazumeva kontinuiran rad? Kako se radi na praštanju? Zašto je uopšte važan rad na praštanju; čemu doprinosi? Šta sve moše da se oprosti? Koliko je praštanje značajno u porodičnim i partnerskim odnosima? Često se dešava da ono što želimo da oprostimo drugima može biti nešto u nama s čim ne želimo da se suočimo; kako se prašta sebi?

U drugom satu emisije otvaramo telefonske linije 011/322 59 99 i 011/322 52 99 za komentare naših slušaoca i njihova iskustva na temu praštanja.

Autor emisije je Branka Kordić, klinički psiholog.

broj komentara 0 pošalji komentar
Noćni program Noćni program

Autor:
Grupa autora

Svake noći, od ponoći do četiri ujutru, sa slušaocima će biti voditelji i gosti u studiju, a iz noći u noć razlikovaće se i koncept programa, tako da će slušaoci moći da izaberu noć koja najviše odgovara njihovom ukusu, bilo da žele da slušaju operu ili ih interesuje tehnologija. [ detaljnije ]