Noćni program - Među svetovima svet

Nastavljamo priču o art-terapiji u kojoj se koriste različiti vidovi umetnosti kao što su slikanje, pisanje ili ples kako bi se lakše zavirilo u sebe i upoznale i prihvatile misli, osećanja i senzacije.

Naša gošća biće Hana Stamatović koja je uciteljica Open Floor (Otvoreni podijum), master psihologije i psihoterapeutkinja. U svom praktičnom radu koji je usmeren na vezu tela i uma Hana kombinuje znanja iz konstruktivističke psihoterapije, geštalt prakse, somatskih doživljaja i telesne psihoterapije. Njena najnovija radionica nosi naziv "Poverenje u nepoznato" koja se bavi osnaživanjem poverenja; poverenja u drugog i u glas sopstvenog srca.

Naša će nam gošća objasniti kako pokret i ples mogu doprineti ličnom rastu i razvoju, kao i za koje pojedince i/ili probleme je ovaj pristup najefikasniji.

U drugom satu emisije naše linije 011/322 50 99 I 011/322 52 99 otvorene su za sve one ljude koji nas slušaju, prate i koji su spremni da podele sa nama neka svoja razmišljanja.

Autor emisije je Branka Kordić, klinički psiholog.

broj komentara 0 pošalji komentar
Noćni program Noćni program

Autor:
Grupa autora

Svake noći, od ponoći do četiri ujutru, sa slušaocima će biti voditelji i gosti u studiju, a iz noći u noć razlikovaće se i koncept programa, tako da će slušaoci moći da izaberu noć koja najviše odgovara njihovom ukusu, bilo da žele da slušaju operu ili ih interesuje tehnologija. [ detaljnije ]