Mozaik vremena

Gost emisije „Niko kao ja“ Drugog programa Radio Beograda 20. septembra 1990. godine bio je predsenik Srpkog pokreta obnove Vuk Drašković.

Slobodan Milošević govorio je na mitingu u Beranama 20. septembra 2000. godine. To je bilo četiri dana pred savezne izbore održane te godine.

Centralna svečanost povodom 300 godišnjice velike seobe Srba održana je u Sremskim Karlovcima 22. septembra 1990. godine. Da čujemo ko je sve bio i kako se slavilo.

Savezna Republika Jugoslavija je suspendovana iz članstva Organizacije Ujedinjenih Nacija 23. septembra 1992. godine. A da se podsetimo šta je bilo dan ranije: Beograd, Savezna skupština, 22. septembar 1992. Sednica. Mikrofoni rade, magnetofoni snimaju. Za potomstvo.

U sledećoj kockici podsećamo o čemu je bilo reči u emisiji „Nedeljom u deset" 23. septembra 1990. godine. Urednik beše Dušan Radulović.

Radio Beograd 1, 10.05

Мозаик времена Мозаик времена

Autor:
Стална екипа емисије: музички уредник Наташа Манчић, организатор Чедомир Радовић, водитељ Душан Глигоријевић. Аутор и уредник: Бранка Селаковић Милошевић

Мозаик времена - борба против пилећег памћења, емисија Првог програма Радио Београда која је почела са радом октобра 2001. године. Емитује се сваке суботе од 10:05 до 11:00. Подсећа на прошлост (културну, историјску, политичку, спортску и сваку другу) уз помоћ материјала из Тонског архива, Документације и библиотеке Радио Београда. Свака коцкица Мозаика је један датум из прошлости. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи