Читај ми!

Како наћи први посао?

У последњих неколико година млади показују велико интересовање за упис на факултете, али питање је да ли заиста имају прилику да се запосле након студија или пронађу праксу.

Сајт за запошљавање, прве послове и праксе Startuj.com истраживао је усклађеност онога што нам факултет пружа, и тржишта рада. Уочено је да у понуди има знатно мање огласа за први посао и праксе него што има свршених студената у Србији. Такође, прилике за прве послове веома се разликују од града до града. Млади би у ИТ, психологе и лекаре, а највише се траже трговци и угоститељи. Да ли је ово обесхрабрујуће, и како да млади помире своје професије из снова (и дипломе) са оним што се налази у огласима за запошљавање? На ова и друга питања одговорио је Марко Вучетић, у име платформи за послове Startuj.com и HelloWorld.rs.
Од 14 часова слушамо синглове и песме са албума које су објављене на данашњи датум, или оне које подсећају на рођендане музичара. Ту је и пола сата музике из Србије и региона, слушаћемо и приче о познатим песмама, али и оне које су тренутни хит. Пратимо и гужве у саобраћају и друге актуелности. 

Емисију води Круна.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се