Читај ми!

Притисни ЕНТЕР за улаз на тржиште рада

Факултетско образовање данас пролази кроз ревизију онога што нуде и онога што академце очекује на тржишту рада, локалном, регионалном и глобалном.

Друштвене и природне науке, електротехнички, машински и слични факултети, најчешће на иницијативе студената, отварају се све више ка сарадњи са тржиштем рада. У овоме може помоћи платформа СтудЕНТЕР, која је настала са циљем повезивања студената и привреде. Платформа, са једне стране нуди младим људима прилику да брзо и лако пласирају и валоризују своја стечена теоријска и практична знања и да се укључе у реалне привредне токове. Са друге стране, привредним субјектима нуди јединствене прилике да приступе бази школованих и перспективних младих људи и задовоље своје потребе за реализацијом пројеката/истраживања/испитивања, или једноставно пронађу кандидата свог новог колегу. Иницијативу су прихватили и други универзитети из региона. О платформи СтудЕНТЕР и свему што она нуди, прича нам Милена Сретић, у првом сату емисије.

Од 14 часова слушамо синглове и песме са албума које су објављене на данашњи датум, или оне које подсећају на рођендане музичара. Ту је и пола сата музике из Србије и региона, слушаћемо и приче о познатим песмама, али и оне које су тренутни хит. Пратимо и гужве у саобраћају и друге актуелности. 

Емисију води Круна.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара