Читај ми!

Летњи бонтон

Таман сте се потпуно опустили, лежите на свом пешкиру на предивној плажи, кад одједном неко протрчи поред вас и саспе вам бар 300 грама песка у очи.

Добро, ајде, не треба бити баксуз, устанете и почнете стопалима да шарате по пријатно топлом песку али авај, моментално ископавате шест опушака од цигаретa. Одустајете и крећете да се купате али при уласку у воду погађа вас „жабица”. Мада је све заједно, признаћемо, помало искарикирано, неке од ових сцена ипак стално виђамо. Иако су неписана, правила понашања на плажама и купалиштима сви знамо али често их се не придржавамо. Како се понашамо данас, која правила (не) поштујемо а како су изгледала купалишта и каква су правила била на снази у прошлости, у време када је рецимо званично отворен новосадски Штранд разговараћемо у Летњој башти. Чекамо вас, музику смо обезбедили, сунцобране имамо, понесите само своје столице на расклапање :) 

Водитељ Ивана Весић

Летња башта Летња башта

Autor:
Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво