Читај ми!

Зашто - зато

Због чега у ресторанима прво добијамо хлеб, зашто су седишта у авионима плава, чему служи мали џеп на фармеркама?

То су само нека од питања на која ћемо дати одговор у данашњој емисији коју посвећујемо наизглед неважним, свакодневним стварима на које често не обраћамо пажњу.

У рубрици „Тек да се зна” чућете приче о великодушним директорима, од којих је један поклонио аутомобил свом раднику, а други поделио добит са запосленима. Припремили смо и друге занимљивости, сервисне информације и најаве догађаја.

Водитељ: Весна Парезановић Алексић
Музички уредник: Олга Кепчија

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се