Читај ми!

Дневни магазин културе

Из садржаја емисије издвајамо:

У емисији Културни кругови извештавамо са свечане пројекције дигитално рестаурисаног филма „Нека друга жена" редитеља Миомира Стаменковића која је одржана на отвореном, у летњем амбијенту кровне терасе Дома Војске Србије. Пројекцију филма увеличали су неки од вољених глумаца домаће кинематографије који су остварили запажене улоге у овом филму.

Биће речи о још једном летњем програму - новом сталном програму у оквиру „Летњих грифонских ноћи" Завода за проучавање културног развитка „Разговори са савременицима". Први гост био је синеаста Ђорђе Кадијевић.

Говорићемо и о програмима управо отвореног „Nišville Jazz фестивала", као и о 46. Фестивалу филмског сценарија у Врњачкој Бањи који почиње вечерас. Најавићемо и бројне културне догађаје који нас очекују током викенда пред нама, међу којима су и први Фестивал нематеријалног наслеђа у организацији зрењанинског Народног музеја, као и изложба савремених јапанских уметника у Музеју савремене уметности Војводине.

Емисију уређује и води Ранко Стојиловић.

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи