Читај ми!

Еколошки магазин

Човек је оно што ради

Мајкл Крејг је имао седамдесет и три године када је, како каже, морао да измисли новог себе. Дијагноза амиотрофичне латералне склерозе одузела му је моћ говора и учинила да са напором једе, али је нашао нове могућности да ради оно што сматра важним, јер "живот је да се живи". Две године касније, бициклом је кренуо на пут дуг 2800 километара. То је и лични изазов и начин да допринесе подизању свести о овој, за сада неизлечивој, болести и прикупљању новца за нова истраживања у налажењу лека.

Удружење токсиколога Србије наставља пројекат Информисана мама - здрава беба, сада под називом За здраву бебу - информисана мама у свету хемикалија. Пројекат је прихваћен од Министарства здравља, а на друштвеним мрежама можете да добијете обиље корисних информација. Чућете Маријану Ћурчић и Драгану Јаворац.

Своје предлоге за Црни и Зелени лист даће Дејан Милошевић Мишка, уредник крагујевачког портала Први Први На Скали и Едиб Хонић из Сјенице, новинар ТВ Ужице 5.

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.   

 

Чекајући ветар

Autor:
Александра Вукићевић

Еколошки магазин који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 8 до 10 сати. [ детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се