Читај ми!

Еколошки магазин

Вода и ваздух

Потрошили смо годишњу залиху дозвољених прекомерно загађених дана и сати, а у Београду је кошава занемоћала пред урбанизмом. На грађане више не делује анестезија званичних полу-информација. Апликација xEco Vazduh приказује више од 400 локација у Србији, са егзактним подацима из релевантних извора - све оно што је измерено, а није дошло до нас. Чућете аутора апликације Дејана Лекића.

РЕРИ је представио Црну књигу - документ о приватизацији Института за водопривреду Јарослав Черни. Једног дана, ако неко испод пепела ископа институције, а оне, оживљене, пожеле да раде - моћи ће да се позабаве овим случајем, у коме има свега, па и незаконитости.

Почиње традиционална акција Другог програма Радио Београда и Покрета горана Војводине „Тражимо загађивача и заштитнике животне средине". Своје предлоге за Црни и Зелени лист, уз причу о еколошкој безбедности, даће Славица Глигоровић, новинарка РТС.

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.   

 

Чекајући ветар

Autor:
Александра Вукићевић

Еколошки магазин који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 8 до 10 сати. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво