Читај ми!

Хамон, хамон

„Jamon Iberico” има интензивно слаткаст укус, са примесама цветне и орашасте ароме и масноћом тако меком да се топи чим се принесе устима.

 

Да би се досегла та гастрономска чаролија, потребно је најмање пет година брижљиво вођеног процеса: од узгајања и неговања посебних сорти свиња, преко обраде меса, сушења у специфичним климатским условима, све до виртуозних начина сечења.
Данашњи Пут свиле води у тајни свет најбоље шпанске пршуте, уз музику из руралних области Шпаније: Ла Манче, Галиције, Андалузије, Вера, села у близини Тарифе, Гвадалахаре, Сеговије, Мурсије, Оливенсе.

Аутор емисије је Ивана Комадина.

Пут свиле

Autor:
Ивана Комадина

Пут свиле, као јединствено “радијско путовање”, недељом одводи слушаоце у неку од земаља повезаних са традиционалним Путем свиле, уз актуелна остварења из жанра “World music” и раритетне записе традиционалне музике. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи