Читај ми!

Дневни магазин културе

У емисији Културни кругови пратићемо представљање уметничких дела које је Музеј града Београда купио на лицитацији у Агенцији за лиценцирање стечајних управника, а која су донедавно чинила део стечајне масе компаније Југоекспорт.

Пред нама је друго пролећно издање Фестивала књиге на отвореном „Књига на тргу" које ће бити одржано током викенда на Тргу Републике у Београду. За наступ на фестивалу пријављено је више од двадесет профилисаних издавача, који ће, уз велике попусте, излагати на простору од скоро триста квадратних метара.

Говоримо о збирци прича „Трагачи" Дејане Милијић Субић, која је представљена у Клубу „Бети Форд", као и о групној изложби „Подстанари" студената Филолошко-уметничког факултета из Крагујевца у Дому културе Студентски град.

Извештавамо и са свечаног уручења нове позоришне награде за најбољу режију представе за децу „Слободанка Цаца Алексић", која се ове године у просторијама Позориштанца „Пуж" додељује први пут. Лауреат је Југ Радивојевић за режију представе „Сирано де Бержерак" бањалучког Дјечијег позоришта Републике Српске.

Емисију уређује и води Гордана Ђурђевић.

 

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара