Еколошки магазин

Наши дани (Дис)

Овогодишњи носиоци Зеленог листа на различите начине дали су допринос борби за заштиту животне средине: акцијама пошумљавања, еколошком едукацијом кроз уметност, заустављањем инвеститора у уништавању малобројних преосталих зелених површина, информисањем јавности о лошој страни употребе генетички модификованих организама, храбрим документарним филмовима о проблемима који опасно нарушавају животну средину, стварањем генерација младих еколога, победника на светским такмичењима из ове области, залагањем за поштовање закона, ширењем еколошке свести и животом у складу са еколошким принципима. У Сремским Карловцима уручена су признања Зелени и Црни лист, у акцији Тражимо загађивача и заштитнике животне средине, коју спроводе Радио Београд 2 и Покрет горана Војводине. Било је, наравно, и музике, па и благе језе уз песму „Наши дани", на речи Владислава Петковића Диса - за сто година нисмо успели од ружног да направимо лепо. Ипак, слушајући добитнике и знајући због чега су награђени - имамо шансу.

Трчање и кућни љубимци су при врху листе препоручених здравих начина да смањите стрес. Можете и да спојите ове две љубави, лепо се проведете и будете хумани према мацама и куцама које у азилима чекају своје људе.

Посетите сајт runawaytravels.rs, пријавите се и месец дана сакупљајте километражу. На акцију вас позива Томислав Антонић.

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.    

Чекајући ветар

Autor:
Александра Вукићевић

Еколошки магазин који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 8 до 10 сати. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи